Vestigingen                 Vacatures                 FAQ                 Contact                 Sitemap
Home
samen zorgen
we dat je slaagt!
 

EXAMENTRAINING 5 & 6 mei             

 

Het Erasmus College Nederland* is een particuliere opleiding in Eindhoven en Maastricht, voor VMBO-TL, HAVO en VWO. Je kunt kiezen voor regulier onderwijs aan het Erasmus Lyceum of voor versneld onderwijs, namelijk de twee laatste jaren in één jaar, aan het Erasmus College. Welke opleiding je ook gaat volgen bij ons, samen zorgen we dat je slaagt voor je diploma of gewenste certificaten. Jij met jouw 100% inzet en ambitie, wij met onze 100% aandacht, begeleiding, coaching met persoonlijk en professioneel onderwijs. Samen gaan we voor 100% resultaat. NU OOK:      

HUISWERKBEGELEIDING
STEUNLESSEN

BIJLESSEN
EXAMENTRAININGEN
 

OPEN Avond EIndhoven en Maastricht
15 april 2014 - 17:00 tot 19:00 uur

LET OP: Locatie Maastricht is: Markt 28


 
MEER DAN STUDEREN
Het Erasmus is de basis van je toekomst. Je kunt straks immers alle kanten op met je diploma. De weg die je aflegt naar dat diploma, de tijd op onze school, vinden wij zeer belangrijk. Jouw opleiding moet functioneel zijn maar mag zeker ook leuk zijn! Wij weten dat er meer te beleven is dan school alleen.

LEES MEER

OPEN DAGEN EN OPEN AVONDEN

PERSOONLIJKE KENNISMAKING

BROCHURE AANVRAGEN

* Het Erasmus College Nederland maakt deel uit van Business School Notenboom, particulier opleidingsinstituut in MBO- en HBO-opleidingen.
© 2014 Erasmus College            Disclaimer             Algemene Voorwaarden