Vestigingen                 Vacatures                 FAQ                 Contact                 Sitemap
Home
samen zorgen
we dat je slaagt!

WELKOM BIJ HET ERASMUS COLLEGE

Het Erasmus College is een onderwijs instelling die leerlingen in een veilige omgeving op een persoonlijk betrokken manier begeleidt naar het eindexamen voor VMBO, HAVO en VWO. Het onderwijsconcept van het Erasmus College uit zich in de kleine klassen, de uitstekende onderwijsmethodes en het toegewijde docententeam. Het Erasmus College Nederland biedt de leerlingen een gestructureerde leeromgeving waarbij de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling, kennisvorming en zelfontplooiing.Erasmus College kent twee onderwijsstromen, de doorlopende leerlijn van brugklas t/m eindexamen en het versnelde traject, de laatste twee jaar in één examenjaar. Het Erasmus College Nederland staat synoniem voor een plezierige en succesvolle middelbare schooltijd waarbij we maar één doel hebben, jouw diploma.

OPEN DAG Eindhoven en Maastricht
20 juni 2015 - 11:00 tot 13:00 uur

LET OP! Locatie Maastricht is: Markt 28, 6211 CJ

 
 
MEER DAN STUDEREN
Het Erasmus is de basis van je toekomst. Je kunt straks immers alle kanten op met je diploma. De weg die je aflegt naar dat diploma, de tijd op onze school, vinden wij zeer belangrijk. Jouw opleiding moet functioneel zijn maar mag zeker ook leuk zijn! Wij weten dat er meer te beleven is dan school alleen.

LEES MEER

OPEN DAGEN EN OPEN AVONDEN

PERSOONLIJKE KENNISMAKING

BROCHURE AANVRAGEN

* Het Erasmus College Nederland maakt deel uit van Business School Notenboom, particulier opleidingsinstituut in MBO- en HBO-opleidingen.

© 2015 Erasmus College            Disclaimer             Algemene Voorwaarden